Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Stigeenhet med lyd og lys 9463

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 641,-
På lager
SKU
06183-86
   

PLAYMOBIL®-brannmennene slår på blålys og sirener og kjører med stigeenheten i full fart til innsatsstedet. Hvert sekund teller! To etasjer av huset står allerede i brann. Heldigvis vet PLAYMOBIL®-brannmannskapet nøyaktig hva som må gjøres. I løpet av bare øyeblikk har de sikret farestedet, kjørt ut stigen og gjort klar brannslangene. Nå er det bare å skru på fullt trykk! Heldigvis tar det ikke lang tid før brannen er under kontroll. Stigeenheten er RC kompatibel med teleskopstige, og utstyrt med kule lys- og lydeffekter. Opptil fire figurer får plass i førerhuset.

Kan kombineres med vannpumpe, modelnr. 9468.

Innhold:

  • Stigeenhet
  • 3 PLAYMOBIL-figurer
  • Kjegler, redskaper og tilbehør
  • RC-kompatibelt kjøretøy med teleskopstige, lys og lyd
  • Uttrekkbare støtter
Detaljer:
  • Kan kombineres med vannpumpe, modelnr 9468
  • Plass til fire figurer
  • Batterikrav: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Mål: L39 x D13 x H17 cm 
  • Alder: fra 4 år
Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.
Produktdetaljer
Modell9463
EAN4008789094636
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.