Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Terrengkjøretøy 71144 - med lys og lyd

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 648,-
På lager
SKU
06234-103
   

Denne super tøffe SWAT-ATV-en er perfekt for barn som elsker politilek og gir timer med spennende underholdning. SWAT-ATV-en oppdager alle kriminelle, og takket være firehjulstrekket er det lekende lett å forfølge kriminelle i ulendt terreng. Og hvis veien er sperret, sørger plogbladet på den fremre støtfangeren for hjelp. Taket samt side- og bakdørene kan åpnes, og på taket er det en dreibar skytekanon som kan bemannes med en av de medfølgende Playmobil-figurene. Lys- og lydmodulen gjør bilen ekstra underholdende og leken mer realistisk. Lekesettet inneholder 2 Playmobil-figurer, SWAT-ATV, håndjern, øks, vannpistol og mye mer. Perfekt for barn fra 5 år og eldre.

Inneholder:

  • SWAT-ATV
  • 2 Playmobil-figurer
  • Øks, 2 pistoler
  • Håndjern, vannpistol
  • Og mye mere

Detaljer:

  • Antall deler: 73
  • Batteribehov: 1 x AAA-batteri (ikke inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell71144
EAN4008789711441
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.