Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Ghostbusters Samlefigur E. Spengler 70173

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 432,-
På lager
SKU
02192-63
   

Ghostbusters har bekjempet spøkelser i 35 år. Til det store jubileet kommer en nyhet fra Playmobil: Ekstra store samlefigurer i fantastisk kvalitet og en spesiell samleeske for alle barn, fans og venner av spøkelsesjegerne.

Inneholder:

  • Samleutgave av Egon Spengler med protonryggsekk

Detaljer:

  • Antall deler: 6 Mål:
  • Figuren er ca 15 cm høy
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell70173
EAN4008789701732
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.