Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Stor skole 71327

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 1 092,-
På lager
SKU
06234-109
   

I den store skole fra Playmobil City Life skjer det alltid noe. Skolen har 2 etasjer med klasserom samt en takterrasse med grønne vekster hvor man kan se på insekt og bier. I de forskjellige klasselokalene lærer skolens elever spennende ting, og den bevegelige, interaktive tavlen og arbeidsark som man kan tegne på, gjør det moro å lære. Skolen har også rullestolvennlige toaletter og en heis.

Lekesettet inneholder 2 Playmobil-figurer og 4 barnefigurer, en skolebygning og en masse tilbehør til å gjenskape en spennende skoledag, hjemme.

Inneholder:

  • Playmobil City Life Stor skole
  • 2 Playmobil-figurer, 4 barnefigurer
  • Hund
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antal deler: 282
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71327
EAN4008789713278
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.