Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Redningshelikopter 71203

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 466,-
På lager
SKU
06234-111
   

Med Playmobil Redningshelikopter kan barn dra på spennende ettersøknings- og redningsoppdrag, og transportere den sårede turgåeren med redningsbåren. Det detaljrike helikopteret har bevegelige rotorblader i tillegg til at sidedøren, bakluken og vindu i cockpiten kan åpnes. I cockpitten er det rom for to piloter. Sårede pasienter kan skyves inn i helikopteret på redningsbåren og flys til sykehuset. 

Dette lekesettet inneholder tre Playmobil-figurer, helikopter, båre, en rekke legeutstyr og mer. Settet kan gjerne kombineres med andre Playmobil lekesett for utvidet rollelek.  

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Redningshelikopter, båre
  • Førstehjelpssett, legekoffert og bag
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 13 x 16,5 cm (LxBxH)
  • Antal dele: 48
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71203
EAN4008789712035
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.