Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil byliv

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Alder
Interesse

Produkter 1-52 av 112

Sett synkende rekkefølge
Page
per side

PLAYMOBIL City - livet i byen. Playmobil City lar deg bli med på alt det spennende som kan skje i byen, alt i fra dagligdagse gjøremål til actionfylte oppdrag med politi eller brannvesen. Bygg ut din helt egen Playmobil by med hus, butikker, cafeer, sykehus, skoler, og se til at Playmobil-figurene føler seg trygge med politistasjon, brannstasjon og redningstjenester i umiddelbar nærhet. Og dersom noe går i stykker rykker anleggsarbeiderne fra Playmobil City action inn og rydder opp. I Family Fun planlegger innbyggerne ferie og fritid med besøk i dyrehagen eller til akvariet, camping og turer i skogen, eller besøk på stranden med morsomme aktiviteter i vannet.

La Playmobil fortsette å inspirere barna til å skape sine egne eventyr, der den 7,5 cm høy Playmobil figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og roterende hode, er i sentrum. 

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.