Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Redningsfly 71149 - med lys og lyd

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 758,-
På lager
SKU
06234-104
   

Med redningsflyet med vinsj fra Playmobil kan SWAT enkelt utføre sine oppdrag. I cockpiten er det plass til to figurer, og i lasterommet er det to utfellbare sitteplasser for andre figurer. Det integrerte lys- og lydmodulen styres via rotorbevegelsene, og barna kan glede seg over lyset som tenner, og motorlydene som starter når rotorbladene roterer. Når man trykker på den svarte knappen, kan lyset i lasterommet tennes og slukkes, og slår seg av automatisk etter 30 sekunder. Følsom last kan sikres med en reim, og hvis det skal transporteres mer, blir ekstra last festet med transportkjeder i bunnen av flyet. Redningsflyet kan åpnes fra alle fire sider for en optimal lekeopplevelse. Lekesettet inneholder et redningsfly, 2 Playmobil-figurer, kikkert, pistol og mye mer.

Inneholder:

  • Redningsfly
  • 2 Playmobil-figurer
  • Kikkert, radioapparat
  • Og myemere

Detaljer:

  • Antall deler: 117
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell71149
EAN4008789711496
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.