Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Life Skolebuss 71329

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 465,-
På lager
SKU
06234-110
   

Barna kommer seg greit til skolen takket være denne stilige skolebussen fra Playmobil. Bussen har skyvedør på siden samt dører bak som kan åpnes og en rullestolrampe som kan brettes ut slik at alle barn kommer med. Skolebussens tak kan også tas av slik at barna og bussjåføren enkelt kan settes på plassen sin. Skolebussen kommer også med et hengerfeste, og det er rom for 5 figurer inni. Lekesettet inneholder 3 Playmobil-figurer, en skolebuss, en rullestol, to sekker og mer. 

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Skolebuss, rullestol
  • Og mer

Detaljer:

  • Antal deler: 53
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71329
EAN4008789713292
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.