Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dinos Saichania: Robotinvasjon 70626

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 524,-
På lager
SKU
02217-105
   

Fiendene går til angrep med sine lynraske og ekstremt farlige robotmaskiner. De er svært vanskelige å stoppe. Heldigvis har onkel Robs modige team tatt på seg oppdraget å bekjempe de onde robotene med alle midler. Den smarte og modige helten Matt kommer ridende til unnsetning på sin saichania dinosaur med alle intensjoner om å hindre robotmaskinenes planer. Dette dinosaurmaktlaget er et sterkt team som er vanskelig å slå.

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 saichania
  • 1 robot
  • Rustninger,
  • Energisteiner
  • Og mye mer!

Detaljer:

  • Antall deler: 73
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70626
EAN4008789706263
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.