Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dragons Drageløpet: Astrid and Stormfugl 70728

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 315,-
Utsolgt
SKU
03217-78

Astrid og hennes kloke dragevenn Stormfugl er uatskillige, og selv om Stormfugl tilhører Deadly Nadder slekten og kan både sprute ild og har ekstremt skarpe halepigger, vil den aldri skade vennene sine. Astrid og Stormfugl er kjent fra den populære DreamWorkssagen Dragons, og de to gode vennene er her kledd til det store drageløpet. Den spennende konkurransen handler om å fange alle sauer så raskt som mulig. I tillegg til å se fantastiske ut i sin blå-oransje racerdrakt, er Astrid og Stormfugl lynraske. Denne duoen forstår hverandre perfekt!

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur Astrid
  • 1 Deadly Nadder Stormfugl
  • 1 sau
  • Avtakbar sal
  • Og andre flotte deler!

Detaljer:

  • Mål Stormfugl: L30 x B25 x H18 cm
  • Antall deler: 12
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70728
EAN4008789707284
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.