Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dragons Drageløpet: Fiskebein og Mathue 70729

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 325,-
På lager
SKU
03217-79
   

Selv om Fiskebein og hans trofaste dragevenn Mathue alltid er på utkikk etter mat, kan de selvfølgelig ikke gå glipp av drageløpet! Den spennende konkurransen handler om å fange alle sauer så raskt som mulig, og denne duoen som er kjent fra DreamWorkssagaen Dragons er utstyrt med kule racerantrekk for anledningen. Mathue er ikke den mest sportslige dragejenta, men hun bør absolutt ikke undervurderes. Til tross for hennes små vinger er hun en utmerket flyger. La racet begynne!

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur Fiskebein
  • 1 drage Mathue
  • 1 sau
  • Avtakbar sal
  • Og andre flotte deler!

Detaljer:

  • Mål Mathue: L18 x B28 x H10 cm
  • Antall deler: 14
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70729
EAN4008789707291
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.