Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil EverDreamerz I Edwina 70388

-39%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

39%
Kampanjepris 120,- 198,- Du sparer: 78,-
På lager
SKU
01202-136
   

Velkommen inn i drømmenes verden - velkommen inn i riket til EverDreamerz! Rosalee, Viona, Edwina, Clare og Starleen, fem venninner med store drømmer. Når jentene finner en magisk amulett, åpnes det en portal til et annet univers, drømmenes land. Først reiser de fem i Rosalees drømmeverden, der alt dreier seg om søtsaker. Denne søtsak-drømmeverdenen er helt etter Edwinas smak, for hun elsker vafler. Hun er gjengens idrettsutøver, alltid aktiv og i bevegelse og helt umulig å bremse. Hun har alltid sin trofaste katt ved sin side.

  • Lekesettet består av EverDreamerz-figuren Edwina med katten sin, veske, melk, egg, epler og ananas til å lage vafler, og selvsagt vafler.
  • Et vaffelhjerte er Edwinas personlige charm.
  • Kul samleeffekt: Hver EverDreamerz-figur har et eget silikonarmbånd for barn med individuell karakter-charm som de kan samle og bytte.
  • Figuren og tilbehøret kan oppbevares og tas med i den fargerike emballasjen.

Edwina er den sporty av jentene. Det finnes ingen idrett som Edwina ikke har prøvd! Hun er aktiv og åpen for nye utfordringer. Hun unner seg bare en pause når det finnes nylagede vafler.

Inneholder:

  • 1 Edwina figur
  • Silikonarmbånd, smykkeperler og vaffel-amulett
  • Samlekort, klistremerker
  • Mye tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 35 deler
  • Alder: fra 7 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70388
EAN4008789703880
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.