Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil History Faraos pyramide 5386

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 992,-
På lager
SKU
06216-15
   

Faraos pyramide byr på spennende gåter, farlige feller og dyrebare skatter. Men se opp for skjelettene og mumien! Hver av de fem kammerne i denne pyramiden fra Playmobil History har individuelle feller som hemmelige brytere, falldør og mer. Baksiden av pyramiden er formet for å tilpasse bedre lekemuligheter, og ved å ta bort sideveggene avsløres flere rom for enda flere måter å leke på.

Utforske faraos pyramide med alle sine kammeret, finner du det hemmelige begravelseskammeret? Det er stort nok til å romme utallige Egyptiske skatter. 

Inneholder: 

  • 1 pyramide base med sidevegger
  • 3 figurer, 2 skjelett, 1 mumie, 1 sarkofag
  • 1 slange, 2 skorpioner, 3 edderkopper
  • Diverse våpen
  • Skatter
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 46 x 37,5 x 27 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 6 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell5386
EAN4008789053862
MerkePlaymobil
Utforsk faraos pyramide og løs spennende gåter Utforsk faraos pyramide og løs spennende gåter

Utforsk faraos pyramide

Søk etter skatter og oppdag hemmelige brytere i den historise pyramiden

Let etter egyptiske skatter og oppdag det hemmelige begravelseskammeret Let etter egyptiske skatter og oppdag det hemmelige begravelseskammeret

Let etter egyptiske skatter

Let gjennom pyramidens mystiske kammere, og avslør det hemmelige begravelseskammeret

Beveg deg varsomt gjennom pyramiden, og unngå farlige feller og vesener som skjeletter og mumien Beveg deg varsomt gjennom pyramiden, og unngå farlige feller og vesener som skjeletter og mumien

Unngå feller og se opp for mumien

Beveg deg varsomt gjennom pyramiden, og unngå farlige feller og vesener

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.