Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Novelmore Knights Novelmore mot Burnhaim Raiders - Turneringsarena 71298

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 687,-
Få igjen på lager
SKU
06234-126
   

I den store Novelmore-ridderturneringen duellerer ridderne fra Novelmore og Burnham Raiders i ulike disipliner i arenaen for å vinne et mektig, gammelt våpen - det legendariske voktersverdet. La ridderturneringen begynne, og la barnet kjempe sammen med Novelmore-ridderne eller Burnham Raiders for å vinne voktersverdet. Arwynn og Dash deltar i en spennende duell der de begge prøver å skyte kanonkulene sine gjennom målringerene først for å få flest mulige poeng. Hvem vil gå seirende ut av duellen? Turneringssarenaen har ulike mål, felledører og fungerende kanoner mange muligheter for at ridderne kan vise frem sine kamp- og forsvarsevner, og den kan bygges sammen med Novelmore-borgen 70220 (selges separat).

Inneholder:

  • 2 Playmobil-figurer
  • Turneringsarena
  • Drage
  • 2 kanoner, 4 prosjektiler
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 219
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71298
EAN4008789712981
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.