Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Horses of Waterfall julekalender: Kanetur ved juletid 71345

-20%

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Kampanjepris 236,- Vår lavpris: 295,-
20%
Du sparer: 59,-
Utsolgt
SKU
09234-1

Horses of Waterfall julekalender med Isabella og hennes andalusiske hoppe Buttercup, føllet Cream, hunden Lucy, samt søte skogdyr og masse tilbehør for en juletid full av overraskelser.

Jul på Waterfall Ranch! Bak hver eneste luke skjuler det seg en helt spesiell overraskelse for din Horses of Waterfall heste-verden! En ridetur i et snødekket landskap fører Isabella, den vakre andalusiske hoppen Buttercup, hennes søte føl Cream og Berner sennen-hunden Lucy inn i den nærliggende Lelawala-skogen. Her mater Isabella de små og store skogdyrene med høy, grønnsaker og andre godbiter før den store festen. Eple-havrekjeksene, som er bakt etter en oppskrift fra rideinstruktøren Muriel, er populære blant hestene. Hvis de fryser, legger Isabella et hestedekken over dem.

Inneholder:

  • Playmobil-figur
  • Hest, føll, hund
  • Bøtte, børste, kurv
  • Slede, kulisse
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 68
  • Alder: Fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71345
EAN4008789713452
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.