Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Knights Novelmore 3 krigere fra Novelmore figurpakke 70671

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
03217-75
   

Utvid Novelmore hæren din med disse tre ridderne fra Novelmore-riket. I mange år var det stille i riket og ridderne hadde god tid til daglig trening, men de hadde ingen måter å bevise hva de var i stand til før den gamle konflikten med Burnham Raiders blusset opp igjen. Med denne konflikten har hæren hatt hendene fulle, og de tapre ridderne av Novelmore har gått inn i krigen godt rustet til kamp med rustning, skjold, sverd, armbrøst og morgenstjerne slagvåpen.

Inneholder:

  • 3 x Novelmore riddere med krigerutstyr

Detaljer:

  • Antall deler: 19
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70671
EAN4008789706713
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.