Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Novelmore Knights Wolfhaven Borg 70220

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 1 747,-
På lager
SKU
05195-316
   

Stort slott med figurer, tilbehør og funksjoner fra Playmobil Novelmore.

Dette vanvittige lekesettet, fra Playmobil, inneholder hele 374 deler og 4 figurer, en stor borg og masse tilbehørselementer. Du kan med andre ord forberede deg på kamp og du stiller garantert sterkt med dette lekesettet. Slottet har en solid port som kan føres opp og ned, integrert katapult, heis og steinkaster.

Etter flere tiar med fred, harmoni og stagnasjon i kongeriket Noveldor begynner den gamle konflikten mellom de heroiske ridderne fra Novelmore og de opprørske Burnham Raiders å gjenoppstå. Begge parter prøver å få tak i den magiske rustningen Invincibus, som gjør bæreren av rustningen uovervinnelig. Kong John og hans smarte, driftige sønn Prins Arwynn, bor i det store slottet. 

Mot Burnham Raiders angrep er Prins Arwynn, kongen og de andre i slottet beskyttet av de høye murene og de kan beskytte seg med steinkasteren og wannbalistaen som skyter vannprosjektiler. Når Burnham Raiders prøver å angripe slottet stenger Arwynn raskt slottsportene og avverger situasjonen, for nå. Men Burnham Raiders har ikke tenkt å gi seg. Hvem vinner kampen om slottet og den uovervinnelige rustningen? 

Inneholder: 

 • 4 figurer: Prins Arwynn, Kong John, ridder Francis og sjørøver Dario
 • 4 dyr: hest, ulv, 2 rotter
 • 2 sverd, 2 skjold
 • 2 bord, 1 krakk
 • 1 trillebår, 1 kompass
 • 1 trone, 1 skattekiste
 • 6 Piler, 6 steinkuler
 • 4 flagg, 1 verktøykasse
 • Og mye mer

Detaljer:

 • Mål: 70 x 57 x 44 cm (LxBxH)
 • Antall deler: 374
 • Alder: fra 8 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70220
EAN4008789702203
MerkePlaymobil
Stort Novelmore lekesett med stort slott Stort Novelmore lekesett med stort slott

Solid port

Åpne porten for venner, eller steng for fiender.

Med flere funksjoner som katapult og ballista Med flere funksjoner som katapult og ballista

Katapult

Integrert katapult sender kuler mot Burnham Raiders.

Atagbare deler som fiender kan trenge gjennom Atagbare deler som fiender kan trenge gjennom

Gjennombrudd

Avtagbar veggdel som gir etter for fiendens angrep. 

Playmobil 70220 Grand Castle of Novelmore 374 pc Playmobil 70220 Grand Castle of Novelmore 374 pc
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.