Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Mercedes-Benz 300 SL 70922

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 624,-
På lager
SKU
03225-64
   

Playmobil presenterer den ikoniske sportsbilen fra 50 tallet: Mercedes-Benz 300 SL.

Da Mercedes-Benz 300 SL ble avduket på den internasjonale motorsport messen i New York i 1954, ble den ansett som den raskeste sportsbilen i sin tid, med en toppfart på 228 km/t. Med sine måkevingedører, direkte bensininnsprøytning og radiatorgrill er 300 SL svært gjenkjennelig.

Playmobil leverer her Mercedes-Benz 300 SL utstyrt med figurer og tilbehør i en racingscene fra 1950-tallet. Åpne enkelt måkevingedørene for å få plass til figurene. Det er mer enn nok plass i bagasjerommet til oppbevaring. Ved hjelp av tavlen holder sjåføren seg orientert om sin posisjon under løpet. Mercedes-Benz 300 SL fra Playmobil - et sportsbilikon som ingen bilsamler bør være foruten.

Inneholder:

  • Playmobil Mercedes-Benz 300 SL
  • 2 figurer
  • Pit Board
  • Verktøy
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 46
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70922
EAN4008789709226
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.