Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Novelmore Knights Burnham Raiders rambukk 71299

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
06234-127
   

Utstyrt med en advarselssendende kanon og annet artilleri, er Burnham Raiders-ridderne på vei til ildkamp i stridsvognen mot den neste duellen mot Novelmore. For å finne den mektigste krigeren blant dem, Vogteren, forbereder ridderne fra Novelmore og Burnham Raiders Vogternes Turnering. Burnham Raiders går til kamp med sin imponerende ildkampvogn som har en kul katapultsete-funksjon og kanoner. Med høy hastighet kjører Sulphur direkte mot sine motstandere og treffer dem med rambukken, og dermed utløses katapultsetet, og han blir slengt høyt opp i luften i en bue. Hvis en fiende nærmer seg bakfra, kan Sulphur enkelt utløse porten til buret, slik at steinene faller ut.

Inneholder:

  • Playmobil-figur
  • Rambuk
  • 2 økser, 2 prosjektiler,
  • Katapultsete, skjold
  • Og mer

Detaljer:

  • Antalr deler: 46
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71299
EAN4008789712998
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.