Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess Magic Julekalender: Julefest under regnbuen 71348

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 295,-
Utsolgt
SKU
09234-3

En himmelsk fest venter på regnbueprinsessene: et glitrende juletre, deilige julekaker, herlige gaver, en søt snøkvinne og gullglinsende Pegasus-føll. Spillesettet har dreieskiver slik at figurene kan danse, og prinsessene har fjærlignende skjørt som kan tas av og på.

Med Playmobil-julekalenderen "Julefest under regnbuen" blir julen helt magisk! På 24 dager skapes en magisk dansearena hvor begge prinsessene har en fantastisk fest sammen med prinsen, Pegasus-føllet og flere søte dyr. Et pyntet juletre med gaver og et bord med deilig mat kan heller ikke mangle. Mens prinsessen spiller julemelodier på saksofonen, danser regnbueprinsessene i takt på sine dreieskiver. For smykkeelskere følger det med et vakkert armbånd med juleheng, som også kan brukes som guirlande. En perfekt julegave til fantasifulle barn fra 4 år.

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Pegasus-føll, 2 kaniner
  • 3 dreieskiver, 2 skjørt
  • Saksofon, 2 gaver, juletre
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 83
  • Alder: Fra 4 år
Produktdetaljer
Modell71348
EAN4008789713483
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.