Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Princess omkledningsrom med badekar - 70454

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 251,-
På lager
SKU
06202-50
   

På det kongelige badet pynter prinsessen seg til det forestående ballet i det store prinsesseslottet. En del av høflig etikette er å kle seg passende til anledningen. Prinsessene tilbringer derfor mye tid i påkledningsrommet, velger klær og tilbehør og snakker om frisyrer og sminke. Den sporty prinsessen Sally liker å kle seg behagelig, men også elegant. Hun liker å være midtpunktet, så klærne hennes må gjerne glitre og skimre. Akkurat nå prøver hun på en hvit og blå kjole med sølvapplikasjoner. Den vil være helt perfekt til ballet. Nå mangler hun bare passende tilbehør, men det vil den stilsikre Sally helt sikker finne.

Lekesettet inneholder:

  • 1 PLAYMOBIL-figur, prinsesse Sally fra Australia
  • 1 muslingformet badekar
  • 1 skjerm, 1 klesstang med kleshengere og klær
  • 1 sminkeplass med speil og benk
  • Samt mye annet tilbehør for styling

Detaljer:

  • Antall deler: 86
  • Alder: fra 4 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70454
EAN4008789704542
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.