Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Princess soverom - 70453

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
06202-49
   

Sengetid! I de behagelige sengene får prinsessene sovet ut. Selv prinsesser må legge seg og sove. Det luksuriøse sovekammeret har stor plass til utfoldelse og lykkelige drømmer. Prinsesse Bintou sitter ettertenksom foran sminkespeilet, børster det svarte håret sitt og tenker på hva hun skal ta på seg. Hennes store drøm er å bli motedesigner. Hun er svært oppfinnsom og resirkulerer ofte gamle kjoler for å lage noe nytt. Nå går hun og legger seg, synker godt ned i den myke puta og drømmer om en stor motekolleksjon. En kattunge hopper opp til henne og smyger seg inn i armene hennes. Sov godt, Bintou.

Lekesettet inneholder:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer, prinsesse Bintou og en annen prinsesse
  • 2 senger med puter og dyner, 1 lysestake
  • 1 sminkebord med speil og taburett
  • Og annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 73
  • Alder: fra 4 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70453
EAN4008789704535
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.