Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Speedbåt med undervannsmotor 70744

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 295,-
På lager
SKU
02216-188
   

Sett deg i den stilige speedbåten og sus avgårde over bølgene. Med denne fartsfylte speedbåten er du sjøens stjerne og vinner hvert løp! Konkurrentene kan ikke annet enn å bli forbløffet. Her har du flott vann-moro for både store og små actionfans. Lekesettet inneholder to PLAYMOBIL racerfigurer med beskyttelsesutstyr, en barnefigur, en speedbåt med undervannsmotor, en bøye og flere tøffe deler. Båten har en dimensjon på 27 x 11 x 6,5 cm, og kan flyte.

Innhold:

  • 1 Speedbåt
  • 1 Barnefigur
  • 2 Racingfigurer
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål: 27 x 11 x 6,5 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70744
EAN4008789707444
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.