Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Ash kostyme 8-10 år - 134 cm - t-skjorte, vest, shorts og caps

-20%

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Kampanjepris 285,60 Vår lavpris: 357,-
20%
Du sparer: 71,40
På lager
SKU
03217-16
   

Kle deg ut som Ash fra Pokémon med dette kostymet for barn i alderen 8-10 år! Ash er en av hovedkarakterene i Pokémon verdenen, og er en Pokémontrener som er kjent for å ha et nært vennskap til Pokémonen sin, Pikachu. Ash er ofte sett i dette antrekket med blå shorts, hvit t-skjorte med en rød strek tvers over brystet, og en blå vest med lommer og gule kanter. I tillegg er han sjelden å se uten den røde capsen sin med et svart Pokéball design i form av bokstaven C. Gotta catch 'em all!

Inneholder:

  • Ash kostyme med t-skjorte og vest, shorts og caps

Detaljer:

  • Alder: 8-10 år
  • Størrelse: 134 cm

Merk: sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell9908894
EAN0194099027465
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.