Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Battle Figure 2 pack - Squirtle og Appletun - 5 cm

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 105,-
Utsolgt
SKU
06216-102

Pokemon Battle Figure 2-Pack består av to små, men mektige Pokémon-favoritter, Squirtle og Appletun, som er 5 cm høye - klare for skikkelige eventyr. Så gjør deg klar til å kjempe episke turneringer med dette settet, med vann og gress som dine krefter. Gjenopplev store øyeblikk fra Pokémon-showet sammen med dine favorittfigurer med autentiske detaljer og dynamiske action-stillinger.

Inneholder:

  • 1 Squirtle
  • 1 Appletun

Detaljer:

  • Mål figurer: 5 cm høye
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!
Produktdetaljer
ModellPKW0133
EAN191726381822
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.