Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Battle Figure - Pokemon figur 8 cm - Gastly

-25%

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Kampanjepris 90,- Vår lavpris: 120,-
25%
Du sparer: 30,-
På lager
SKU
12216-34
   

Pokemon Battle Figure Pack finnes i forskjellige varianter og består av en liten, men mektig Pokémon-favoritt på 8 cm - klar for skikkelige eventyr. Så gjør deg klar til å kjempe i episke turneringer og gjenoppleve store øyeblikk fra Pokémon-serien sammen med dine favorittfigurer med autentiske detaljer og dynamiske action-positurer.

Denne pakken inneholder spøkelses-Pokémon Gastly, med en gassfull kropp som kan få enhver person til å svime av.

Inneholder:

  • 1 Pokemon Gastly figur

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 8 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!
Produktdetaljer
ModellPKW0143
EAN191726381921
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.