Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Battle Figure - Pokemon figur 8 cm - Gastly

-25%

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Kampanjepris 90,- Vår lavpris: 120,-
25%
Du sparer: 30,-
Utsolgt
SKU
12216-34

Pokemon Battle Figure Pack finnes i forskjellige varianter og består av en liten, men mektig Pokémon-favoritt på 8 cm - klar for skikkelige eventyr. Så gjør deg klar til å kjempe i episke turneringer og gjenoppleve store øyeblikk fra Pokémon-serien sammen med dine favorittfigurer med autentiske detaljer og dynamiske action-positurer.

Denne pakken inneholder spøkelses-Pokémon Gastly, med en gassfull kropp som kan få enhver person til å svime av.

Inneholder:

  • 1 Pokemon Gastly figur

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 8 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!
Produktdetaljer
ModellPKW0143
EAN191726381921
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.