Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Clip n Go Bandolier Set - skulderbag med Bulbasaur 3, Poke ball og Repeat ball

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 335,-
På lager
SKU
06216-117
   

Med Pokémon™ Clip n Go™ skulderveske-settet kan du ta med deg din Pokémon overalt! Du kan ha med deg opptil 6 pokéballer i baggen eller fest på beltereimen.  Du kan selv velge hvordan du vil bære dine Pokeballer, enten på beltet eller over brystet. Samle dine favoritt-Pokemons (andre figurer selges separat) og gjør deg klar for eventyr. Dette settet kommer med 1 Bulbausaur-figur, en Pokéball og en Repeat ball.

Vekk dine Pokémons til livet ved å rulle ut vesken og lage en slagmark! Utkjemp episke slag og bli en ekte Pokémon-trener!

Inneholder:

  • 1 Pokemon Clip 'n Go belte
  • 1 Pokemon bag
  • 1 Bulbasaur #3 figur
  • 1 Repeat Ball
  • 1 Poké ball

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 5 cm
  • Str belte: One size fits most
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!

MERK: Kompatibel med andre Pokemon Clip N Go sett. Passer 5 cm høye kampfigurer

Produktdetaljer
ModellPKW0229
EAN191726382782
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.