Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Clip N Go belte med Pikachu, Quick Ball og Great Ball

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 342,-
Utsolgt
SKU
06216-123

Med det fantastiske Pokémon Poké Ball Clip ‘N’ Go Belt Set er du klar for kamp når som helst og hvor som helst! Dette settet består av en 5 cm skalert female Pikachu-figur, en Quick ball og en Great Ball, samt ett justerbar Clip ‘N’ Go-belte som kan bære opptil 6 Poké Balls (andre Poké Balls selges separat).

Velg Pikachu-settet for øvelseseventyr av episke proporsjoner med Female Pikachu! Ballene passer til andre 5 cm kampfigurer også (selges separat)! Det er det perfekte tillegget til din Pokémon-verden. Fest, bær og kjemp. Gotta Catch ‘Em All™!

Inneholder:

  • 1 justerbart belte
  • 1 Quick Ball
  • 1 Great Ball
  • 1 Female Pikachu figur

Detaljer:

  • Mål figur: ca 5 cm
  • Alder: fra 4 år

MERK: Andre Poké Balls, figurer og sett selges separat

Produktdetaljer
ModellPKW0230
EAN0191726382799
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.