Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Clip N Go figursett - Teddiursa og Poke Ball

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
06216-119
   

Ta med deg Pokémon-kampen hvor enn du går! Settet består av én Poké Ball og én 5 cm Pokémon Teddiursa figur. Når du har festet din Poké Ball til beltet eller Clip ‘N’ Go Poké Belt (selges separat) er du klar for ditt neste fantastiske øvelseseventyr hjemme eller på farten. Det er bare å åpne luken og slippe ut figurene inni.

Egnet for alle typer 5 cm kampfigurer (selges separat)! Velg mellom flere figurer og baller, og ta dem med i ditt Pokémon-team!

Inneholder:

  • Teddiursa
  • Poké Ball

Detaljer:

  • Mål figur: 5 cm
  • Alder: fra 4 år
  • Gotta Catch ‘Em All™!

Merk: Pokemon Clip N Go belte selges separat.

Produktdetaljer
ModellPKW0152
EAN0191726382010
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.