Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Guess - elektronisk gjettespill - tenk på en Pokemon og Pokeballen vil prøve å gjette - norsk versjon

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Medlemspris 110,60 30%
Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
08202-11
   

Pokemon Guess spillet er et elektronisk gjettespill, hvor du kan teste din Pokemon kunnskap fra Kanto-regionen. Tenk på en Pokemon, så skal Pokeballen prøve å gjette hvilken! Etter et par spørsmål skal den prøve å si nøyaktig hvilken Pokemon du tenker på. Når en Pokemon er gjettet blir den lagt til din virtuelle samling. Med 151 forskjellige Pokemon å gjette på, blir det neste spørsmålet: kan du samle dem alle?

I guiden som følger med finner du bilder av alle Pokemons, nøkkelinformasjon og navn, alt for å hjelpe deg i søket ditt. Pokeballen bruker stemmegjenkjenningsteknologi, slik at du ikke trenger å trykke på knapper eller lese noe. Ta den med overalt, og spill både utendørs og innendørs.

Inneholder:

  • Pokeball
  • Guide med oversikt over Pokemon
  • Batterier

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA (følger med)
  • Språk: norsk
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell4920103
EAN3760145062505
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.