Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon LCD digital klokke til barn med 2 anheng

-45%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

45%
Kampanjepris 135,- Vår lavpris: 246,- Du sparer: 111,-
På lager
SKU
03226-8
   

Denne smartklokken har Pokemon-motiv og LCD-skjerm med digital klokke. Armbåndsuret har moderne design og barnet kan velge å skreddersy sin digitale klokke ved å veksle mellom de to anhengene som følger med. Med justerbare reimer med Pikachu-tekst som enkelt kan tilpasses barnets håndledd. 

Inneholder:

  • Pokemon digital klokke med LCD-skjerm
  • 2 anheng

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x LR41 inkludert
  • Alder: fra 6 år

MERK: Klokken tåler ikke vann

Produktdetaljer
ModellP000804
EAN305064184292
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.