Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon LED klokke med touchskjerm til barn

-33%

Pokemon - gotta catch 'em all

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

33%
Kampanjepris 165,- Vår lavpris: 248,- Du sparer: 83,-
På lager
SKU
11218-01
   

Stilig Pokemon klokke med touchskjerm og morsomme detaljer. Den røde LED-urskiven viser tiden tydelig i mørket, og kan vises i enten 12-timers eller 24-timers format. På skjermen kan du også se hvilken måned det er og dag. Klokken passer perfekt for alle Pokemon-fans fra 6 år, som skal lære seg å holde kontroll og lære seg klokken. Klokken er ikke oppladbar, men batteri kan byttes ut.  

Inneholder: 

  • 1 Pokemon LED klokke
  • Velg mellom 12 eller 24 timers format

Detaljer: 

  • Mål urskive: 3 cm 
  • Batteribehov: 1 x CR2032 (inkludert) 
  • Alder: fra 6 år 

Merk: Klokken kan ikke være i vann.  

Produktdetaljer
ModellPOK4322YL
EAN0030506568728
MerkePokemon
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.