Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Pokemon Mega Construx - bygg din egen Pokemon Charizard - 10 cm - 222 byggeklosser

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 297,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
02217-184
   

Med dette Mega Construx-settet kan du bygge din egen Charizard! Figuren blir ca. 10 cm, og har flammer som livaktig angrepsdetalj. Siden man kan stille den i ulike positurer, kan man skape mange heroiske historier med denne kampklare Pokemonen. Charizard, jeg velger deg!

  • Bygg- og posérbar Charizard figur på ca. 10 cm
  • Med flammer som angrepsdetaljer
  • Fremmer kreativitet og problemløsningsferdigheter

Inneholder: 

  • Charizard byggesett
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål ferdigbygget: ca 10 cm
  • Antall deler: 222
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellGWY77
EAN887961950779
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.