Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Oshawott bamse - 20 cm

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 224,-
Få igjen på lager
SKU
09216-13
   

Denne 20 cm høye, kjempemyke Pokémon Oshawott bamsen som er perfekt å ha med seg overalt! Med realistiske detaljer passer den perfekt for alle Pokemon fans. Din favoritt-Pokémon venter på deg!

Vann-Pokémon Oshawott har en skjell-form på magen ikke bare brukes i kamp, men også til å åpne harde bær.

Inneholder:

  • 1 Pokemon bamse - Oshawott

Detaljer:

  • Mål: ca 20 cm høy
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell382454
EAN191726382454
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.