Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon drikkeflaske 600 ml med sugerør - retro sort og gul

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 114,-
Utsolgt
SKU
05226-68

Pokémon drikkeflaske med retro motiv av noen av de første Pokemon-ene som har blitt kjent: Pikachu, Bulbasaur, Squirtle og Charmander. Flasken holder 600 ml væske og har sugerør med tut som kan legges ned når den ikke er i bruk. Perfekt til skolebruk eller som turflaske, for små og store Pokémon fans.

Inneholder:

  • Pokemon drikkeflaske 600ml

Detaljer:

  • Mål: 20,5 x 9,5 x 6,5 cm
  • Volum: 600 ml
  • Materiale: PP
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellPK91435ASD
EAN8435507860628
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.