Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon Scarlet and Violet 2 Paldea Evolved Build and battle stadium - eske med byttekort, 2 komplette decks og mye mer

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 735,-
På lager
SKU
02232-26
   

Energien stiger, nye krefter våkner til, og farlige, legendariske Pokemons blir avslørt - helt uventet! 

Bygg to Pokemon decker med en venn, for så å spille med en gang. Pokemon TCG: Scarlet and Violet 2 Paldea Evolved Stadium Build and battle box inneholder et enormt sett med kort, i tillegg til to Build and Battle bokser. Hver Build & Battle boks inneholder fire boosterpakker og en ferdig deck med 40 kort, inkludert et eksklusivt foliekort. Kortene kan spilles med rett ut av boksen, eller man forbedrer sitt utgangspunkt ved å benytte kort fra boosterpakkene. Gjør klar for å møte motstanderne i Pokemon Build & Battle Stadium.  Pokemon Scarlet and Violet 2 Paldea Evolved Build and Battle Stadium inneholder alt to spillere trenger for å kjempe. 

Pokemon TCG Scarlet and Violet 2 Paldea Evolved kommer med over 190 kort, 15 nye EX Pokemons, krystall Tera Pokemon EX, over 30 trenerkort, og tonnevis med andre ting man trenger. Kom i gang med samlingen din med Pokemon TCG: Scarlet and Violet 2 Varoom blister som består av tre boosterpakker med til sammen 30 byttekort. Partnere som Meowscarada EX, Skeledirge EX og Quaquaval EX har utviklet seg og inntar scenen med fascinerende magi, sang og dans. Og i mellomtiden skinner Forretress, Slowking og Dedenne som Tera Pokemon EX, og Chien-Pao EX, Ting-Lu EX og andre kommer som skremmende styrker som det krever mot for å kommandere. Til og med Pikachu blir med på Pokemon EX-partyet i Pokemon TCG: Scarlet and Violet Paldea Evolved utvidelsen.

Inneholder:

  • 2 Build and Battle bokser som hver inneholder en spilleklar kortstokk med 40 byttekort
  • 1 foliert kort i hver deck (kortstokk)
  • 3 boosterpakker med til sammen
  • 30 kort i hver boks
  • 121 Basic Energy-kort
  • 6 skadeteller-terninger
  • 1 konkurranse-terning
  • 2 myntmarkører
  • Samleboks om rommer alt

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85372
EAN820650853722
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.