Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon smartklokke med touchskjerm til barn - med kamera, mikrofon, video-opptak og mer

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 558,-
På lager
SKU
09216-33
   

Pokemon smartklokke til barn med touchskjerm, innebygd selfie-kamera, alarm, mikrofon og flere morsomme detaljer!

Tøff Pokemon smartklokke til barn med morsomme detaljer og funksjoner. Det interaktive armbåndsuret har selfie-kamera, stemmeopptaker, alarm og mye mer. Ta morsomme bilder og videoer med det innebygde kameraet, og del øyeblikk med venner og familie.

Den praktiske klokken har kalkulator som kan være nyttig i hverdagen når man skal gjøre raske beregninger med pluss, minus og deling. Man kan velge mellom flere bakgrunner til klokken, hvor man også har mulighet til å bytte mellom digital klokke og analog.

  • Pokémon interaktiv klokke med touch skjerm
  • Velg mellom flere bakgrunner både med digital og analog klokke
  • Med flere funksjoner som kalkulator, mikrofon, kamera og alarm
  • Lades via USB-kabel

Passer perfekt for Pokemon-fans fra 6 år, for å holde kontroll og lære seg klokken samtidig som de har morsomme og nyttige virkemidler med seg til enhver tid.

Inneholder:

  • Pokemon smartklokke til barn

Detaljer:

  • Farge: sort med figurer
  • Alder: fra 6 år

 

MERK: Det anbefales å lade klokken i 1 time, den bør ikke lades mer en 3 timer av gangen. Instruksjonsmanualen har feil informasjon - klokken har ikke spill.

 

Produktdetaljer
ModellPOK4231
EAN030506538783
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.