Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Battle Arena Decks Kyurem - 120 Pokemon byttekort

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 546,-
På lager
SKU
04212-8
   

Black Kyurem og White Kyurem barker sammen i nye Pokemon TCG Battle Arene Decks. Med to kortstokker, der hver består av 60 kort, er du klar til å starte spillet med en gang med kraftfulle kort og vinnerstrategier som kun er en stor trener verdig. Hver kortstokk ledes av en eksepsjonell Pokemon-EX, og inneholder også 11 foliekort.

Inneholder:

  • 2 foliekort med enten Black Kyurem-EX eller White Kyurem-EX
  • 8 folie-energikort
  • Trenerkort på turneringsnivå
  • Spesielle versjoner av professor Sycamore og Trainers Mail
  • 2 mynter og 2 sett med skadetellere
  • 2 spillers lekemate og regelark
  • 1 kodekort til Pokemon Trading Card Game online
  • 2 dekk-bokser

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK80284
EAN0820650802843
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.