Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon TCG: Sword and Shield 10 Astral Radiance - Mini portfolio med boosterpakke - med plass til 60 byttekort

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 80,-
Utsolgt
SKU
10217-38

Hold orden på dine beste Pokemonkort med denne smarte miniportfolioen fra Pokemon TCG: Sword and Shield 10 Astral Radiance. Minialbumet kommer også med en boosterpakke, og har plass til totalt 60 byttekort. Med denne minipermen kan du enkelt og trygt bringe samlekortene dine til neste kamp, og utenpå har den et flott motiv fra SWSH10 Astral Radiance-serien. Den praktiske størrelsen på ett kort på hver side gjør at albumet har plass til 30 enkle kort, eller 60 kort hvis du setter de inn rygg mot rygg. Med den medfølgende boosteren kan du starte Pokemon-samlingen din umiddelbart!

Inneholder:

  • 1 Pokemon Mini Portfolio
  • 1 SWSH10 boosterpakke med 10 kort

Detaljer:

  • Motiv: SWSH10 Astral Radiance
  • Med plass til opptil 60 Pokemonkort
  • Alder: fra 6 år

Merk: En boosterpakke inneholder 10 stk tilfeldige Pokémonkort.

Produktdetaljer
ModellPOK85036
EAN820650850363
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.