Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Pokemon TCG: Trainers Toolkit 2022 - boks med byttekort og tilbehør

Pokemon kort, samlepermer, figurer, bamser og lekesett.

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 375,-
På lager
SKU
05236-112
   

Pokemon TCG Trainers Toolkit kommer med over 150 byttekort inkludert trenerkort, energikort og Pokémon-kort samt spill-tilbehør og veiledning til å sette sammen den ultimate spill-kortstokken.

Med Pokemon TCG Trainers Toolkit kan byttekort-samlingen gjøres om til spillbare, morsomme og vinnende Pokemon Trading Card Game kortstokker. Inni denne boksen finnes et stort utvalg av trenerkort og energikort, i tillegg til en veiledning til å sette kort sammen til din egen personlige kortstokk som viser fram dine beste Pokémon.

Med over 150 spill- og byttekort inkludert energikort, trenerkort og 2 kopier av Lumineon V har dere er alt som trengs til å kunne ta valgene enhver kortstokk-bygger møter: Flere store Pokemon? Mer strategiske Trener-kort? Hvor mye Energi er for mye? Sett kursen for helt nye kortstokker, originale kombinasjoner og all moroa som kommer med hode-til-hode konkurranse med Trainer's Toolkit.

Inneholder:

  • 50 byttekort inkludert 2 Lumineon V
  • Over 100 basic Energikort
  • 4 Pokémon TCG boosterpakker
  • 65 kortbeskyttere
  • Veiledning kortstokk
  • 6 skade-terninger og flippmynt
  • 2 markører og 1 VSTAR markør
  • Spillkode for Pokémon TCG Live

Detaljer:

  • Mål: ca. 25 x 8 x 13 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellPOK85045
EAN820650850455
MerkePokemon
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.