Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Pokemon Trainer Trivia spill - norsk versjon - 1000 spørsmål

La barna samle Pokemonkort, figurer og bamser av sine favoritt Pokemons!

De originale Pokemon spillene bygger på japanske rollespill med elementer av strategi, bygget for videospill. Pokemon slippes som forskjellige varianter, generasjoner med Pokemons, som spenner over 3 til 4 år, med ulike egenskaper, nye Pokemons og krefter. Pokemon Trading gard game, Pokemon TCG eller Pokemon samlekortspill baserer seg på Nintendos Pokemon-univers, der barna kan samle på byttekort, mynter og figurer med sine favoritt-Pokemons. Pokemon kort kan samles, byttes eller spilles med.

Pokemon brer seg også til figurer, bamser, figursett og spill med Pokemons som Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo og mange flere. Jakten på dine Pokemons er spennende og morsom, kanskje du finner Rhydon som var den første Pokemon, Feebas som er en av de mest sjeldne, Mewtwo som er en av de sterkeste av alle Pokemons, Pikachu som alle kjenner til eller Ash som er en av hovedkarakterene i Pokemon TV-serien. 

Les mer om Pokemon byttekort her

Pokemon - gotta catch 'em all

Vår lavpris: 145,-
På lager
SKU
06216-140
   

Norsk versjon! Pokemon Trainer Trivia spørrespill med 1000 spørsmål og virtuell spillmester. Hvem er den beste Pokémon-treneren?

Det aller første Pokémon Trivia-spillet! Vær rask og svar riktig – slå den høyeste poengsummen og bli den ultimate Pokémon Trivia-mesteren! Du trenger ikke å lese regler eller holde styr på poeng – alt blir tatt hånd om av spillmesteren. Bli med spillmesteren og gjør deg klar til å svare på morsomme og utfordrende Pokémon-spørsmål. Det er opp til deg å gjette riktig svar: Er det riktig – eller er det feil?

Pokémon Trainer Trivia har 1000 spørsmål, og passer for både begynnere og eksperter. Spillet kan spilles av flere eller i enkeltspiller-modus. Morsomt for barn og voksne fra 7 år og oppover. Hvem er den beste POkémon-treneren i din vennegjeng?

Inneholder:

  • 1 Pokémon Trainer Trivia spill

Detaljer:

  • Antall spillere: 1-4
  • Spilletid: 15 min
  • Språk: norsk
  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell4921110
EAN3760145062932
MerkePokemon
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.