Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Present Pets Rainbow Fairy Surprise - den interaktive valpen med over 100 lyder og handlinger

-39%

Hvilken interaktiv Present Pets valp finner du i din eske?

Din Present Pets har store skinnende øyne, en myk kropp som inviterer til en klem og fine detaljer på poter, ører, halsbånd og sløyfe. Hun er den søteste lekehundevalpen! Når hun kommer ut av gaveesken, synger valpen din en spesiell åpningssang! Opplev kjæledyrets personlighet når dere leker sammen – du vil elske den livlige karakteren hennes. For å finne ut av hvem som gjemmer seg i esken, fjerner du det ytterste laget og trekker i gavemerket. Kassen begynner deretter å riste, fordi valpen vil ut til deg. Gaveesken åpner seg og den kommende bestevenn viser seg.

Kampanjepris 450,- Vår lavpris: 743,-
39%
Du sparer: 293,-
På lager
SKU
05217-67
   

Present Pets Rainbow Fairy Surprise - den interaktive valpen med over 100 lyder og bevegelser!

Visste du at Present Pets Rainbow Fairy Surprise er de eneste kjæledyrene som pakker opp seg selv?I gaveesken venter den søteste interaktive hundevalpen du har sett, enten i en skjønn rosafarge eller en vidunderlig lillafarge. Den skjønne fargeglade puddelen kan ikke vente med å møte deg, så hun kjemper seg ut av gaveesken sin. Du kan bare vente, så kommer hun ut til deg for å leke.

Det finnes to ulike Present Pets-valper av denne typen – og du vet først hvilken du får når hun bryter ut av esken sin. For å finne ut av hvem som gjemmer seg i esken, fjerner du det ytterste laget og trekker i gavemerket. Gaveesken åpner seg og den kommende bestevenn viser seg. Er det Missy eller Blossom som gjemmer seg i din eske?

Din Present Pets regnbuevalp har store skinnende øyne, en myk kropp som inviterer til en klem og fine detaljer på poter, ører og halsbånd. På hodet pryder en vakker og fargerik blomsterkrone, og hun har på seg et vakkert tyllskjørt og søte vinger. Hun er bare den søteste lekehundevalpen! Når hun kommer ut av gaveesken, synger valpen din en spesiell åpningssang. Opplev kjæledyrets personlighet når dere leker sammen – du vil elske den livlige karakteren hennes. Din Present Pet elsker nemlig å kose!

  • Stryk en hånd over hodet hennes, og få kyss og kjærtegn i retur.
  • Kil henne på magen og se henne bli klar for lek.
  • Halen hennes kan logre, mens hun fniser som en hund.
  • Valpen din vil også gjenkjenne stemmen din når du snakker til henne.
  • Med over 100 lyder og ulike handlinger, føles Present Pets som en ekte hundevalp.

Inneholder:

  • 1 Present Pets - Rainbow Fairy Surprise valp

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 5 år

Merk: Hvilken valp du får er en overraskelse - du vet ikke hvilken du får før du har åpnet din.

Produktdetaljer
Modell6061372
EAN778988393604
MerkePresent Pets
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.