Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger 44 Cats memo-spill - finn to og to like

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 128,-
Få igjen på lager
SKU
01202-44
   

Memory 44 Cats er et klassisk Memospill hvor målet er å finne to og to like. Memo er et morsomt huskespill der det gjelder å samle billedpar, dvs. to og to bilder som er helt like. Vinneren er den som har samlet flest par når spillet er slutt. Her får barnet trent opp konsentrasjonsferdighetene sine, mens de leter etter og memorerer sine favorittmotiv. Dette memo-spillet har motiver som barna kjenner fra 44 Cats.

Inneholder:

  • 72 Memo-kort

Detaljer:

  • Antall spillere: 1 eller flere
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell204519
EAN4005556204519
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.