Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

CreArt Kjærlighetens Paris malesett med forhåndstrykt lerret og akrylmaling

Med CreArt fra Ravensburger kan alle barn bli kunstnere.

CreArt-settene inneholder alt barna trenger for å lage sine egne malerier. Dette inkluderer en pensel med tynn spiss av høy kvalitet og tykk akrylmaling for å hjelpe spirende kunstnere med å skape et fantastisk resultat. Med CreArt er det ingen svarte omriss, rammene er i stedet forhåndstrykt i den fargen seksjonen skal males med. Det betyr at når du er ferdig med maleriet, vil kantene se mer profesjonelle ut, og du ender opp med et ferdig resultat du virkelig kan være stolt av.

Maling er en flott aktivitet som ikke bare er morsom, men som også trener fingerferdighet, forbedrer konsentrasjonen og garanterer tilfredshet og stolthet for store og små kunstnere. Med CreArt kunstverk kan du dekorere ethvert rom med dine mesterverk. Når maleriet er ferdig og tørt, kan du legge det inn i den dekorative displayrammen inkludert i settet. Heng det opp på veggen eller gi det i gave. Maleriene utgjør flotte gaver til mordagen eller farsdagen, og de fargerike bildene vil gi liv til alle rom. 

Vår lavpris: 175,-
På lager
SKU
10226-65
   

Mal ditt eget Paris-maleri med CreArt - malesett med forhåndstrykt lerret, 2i1 pensel, maling og ramme.

Med CreArt fra Ravensburger kan alle bli kunstnere! Denne malepakken er ideell fra 12 år og oppover, og inneholder alt du trenger for å lage sitt eget maleri med motiv fra Paris, med Eiffeltårnet i bakgrunnen! Her får du en 2i1 pensel av høy kvalitet og tykk akrylmaling for å kunne skape et fantastisk resultat. Lerretet er forhåndstrykt motiv med nummererte seksjoner, slik at du kan male et stykke flott maleri som virkelig kan være stolt av.

Maling er en flott aktivitet som er både morsom samtidig som man får trent fingerferdighet og forbedre konsentrasjon. CreArt byr på innhold av høy kvalitet som gir et flott resultat. Settet kommer med ramme inkludert slik at du kan henge opp bilde og vise fram dine kunstverk. Pynt opp ethvert rom eller gi som gave.

Inneholder:

  • Lerret med Paris-trykk
  • Akrylmaling
  • Pappstaffeli
  • Pensel
  • Ramme
  • Veiledning

Detaljer:

  • Mål eske: 22 x 22 x 5 cm
  • Mål lerret: ca. 20 x 20 cm
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell11220197
EAN4005556201976
MerkeCreArt
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.