Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger puslespill 1000 brikker - Camping & Caravanning

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
04218-59
   

Bli med i campinglivet, akkurat som de menneskene som vises i puslespillet Med ditt eget telt, campingvogn eller bobil kan du kjøre på de åpne veiene og oppdage nye steder. Når du har satt opp alt, kan du bare slappe av og nyte livet. Motivet i puslespillet viser den britiske kjærligheten til campinglivet. Slapp av fra hverdagslige gjøremål og nyt noen øyeblikk sammen med dette beroligende og nostalgiske puslespillet.

Puslespillet består av 1000 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 1000
  • Mål ferdig: 69 x 49 cm
Produktdetaljer
Modell167630
EAN4005556167630
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.