Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger puslespill 1000 brikker - Flower Hill Lane

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
04218-58
   

Flower Hill Lane ligger gjemt i utkanten av en landsby, et sted du vil oppdage hvis du går eller sykler. Historiske skråtakhytter ligger blant trærne og blomsterfylte bed. Her er livet helt stille, endene slapper av i dammen, en katt trasker rundt og du kan nesten høre fuglene kvitre og biene surrer.

Puslespillet består av 1000 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puselspill

Detaljer:

  • Antall brikker: 1000
  • Mål ferdig: 69 x 49 cm
Produktdetaljer
Modell167777
EAN4005556167777
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.