Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 200 brikker - Kaktus

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
03236-25
   

Dette puslespillet består av 200 brikker, med motiv av en kaktus. Puslespillet er laget i den kjente Ravensburger kvaliteten, og med dette trendy bilde kan du ta deg en velfortjent pause, slappe av og nyte øyeblikket. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Inneholder:

  • Ravensburger puslespill med 200 brikker

Detaljer:

  • Mål: ca. 33 x 21 cm
  • Antall brikker: 200
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell173679
EAN4005556173679
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.