Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 2000 brikker - En verden av bøker

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 335,-
På lager
SKU
10195-96
   

Dette Ravensburger puslespillet tar deg her med på en reise rundt jorden uten at du må sette beina på utsiden av huset. Bildet viser en bokhylle med kjente landemerker mellom bøkene, og er i klare, sterke farger. Puslespillet består av 2000 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger puslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 2000
  • Mål ferdig: 98 x 75 cm (LxH)
  • Motiv: landemerker, bøker
Produktdetaljer
Modell166855
EAN4005556166855
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.