Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Starline Magisk Jul puslespill 500 brikker - som lyser i mørket

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 138,-
Utsolgt
SKU
06233-27

Dette flotte selvlysende puslespillet fra Ravensburger består av 500 brikker, og vil bidra med å gi julestemning til den som legger det. Motivet forestiller en juleaktig vinterscene med en kirke omgitt av snødekte trær. Det gule lyset som skinner varmt fra vindu og gatelampe, samt de ulike juledekorasjonene vil øke julestemningen ytterligere. 

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i over 100 år. Å legge puslespill er morsomt samtidig som man trener sine egenskaper for gjenkjenning, logisk tankegang, tålmodighet og øye-hånd-koordinasjon. Puslespill er en aktivitet som kan gjøres alene eller sammen med venner og familie.

Inneholder:

  • Ravensburger Starline Magisk Jul puslespill

Detaljer:

  • Mål: 49 x 36 cm
  • Antall brikker: 500 
  • Alder: fra 12 år

Produktdetaljer
Modell10217384
EAN4005556173846
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.