Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Disney Princess XXL puslespill 100 brikker med glitter - sterk, vakker og modig

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 142,-
Få igjen på lager
SKU
05226-17
   

Dette puslespillet i XXL-format består av 100 brikker med motiv av noen av Disneys mest elskede prinsesser - Rapunzel, Tiana, Askepott, Snøhvit, Belle, Vaiana, Tornerose og Jasmin. Ha det kjekt med familievennlig pusling i kjent Ravensburger kvalitet.

Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Puslespill er en morsom måte å lære gjenkjenning, logisk tenkning, tålmodighet og hånd-øye koordinasjon, samtidig som riktig puslespill og vanskelighetsgrad kan styrke selvbilde og kortidshukommelse. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger XXL puslespill - Disney Princess med glitter

Detaljer:

  • Mål ferdig: 49 x 36 cm (LxH)
  • Antall brikker: 100
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell133260
EAN4005556133260
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.